Naar de inhoud
Vlaamse Vereniging voor Seksuologie vzw logo Vlaamse Vereniging voor Seksuologie vzw

Hoe lid worden of je lidmaatschap verlengen?

Ben je nog geen lid?

In eerste instantie klik je op de startpagina op de afbeelding ‘Vraag hier je lidmaatschap aan’. Vul je gegevens in en ga vervolgens naar de onderstaande stappen.

Ben je al wel lid?

Om je lidmaatschap te kunnen vervolledigen, dien je nog volgende zaken te ondernemen:

1) Een overschrijving van 90 euro op rekeningnummer: BE60 7360 6783 2770, met vermelding ‘naam + lidmaatschap 2024’. Een lidmaatschap VVS loopt van januari t.e.m. december, of vanaf het moment dat je lid wordt, tot en met december van dat jaar.

(2) Sinds januari 2015, vraagt de VVS aan alle klinisch werkzame seksuologen om een ‘erkenningstraject tot klinisch seksuoloog VVS (i.o.)’ te volgen. Meer info kan je onderaan deze link vinden: http://www.seksuologen-vlaanderen.be/?page_id=49. Of contacteer dadelijk Sam Geuens (erkenning_klinischseksuoloog@seksuologen-vlaanderen.be)

(3) Je geeft ook aan of je vast/toegetreden lid wenst te zijn. Hierover kan je meer lezen op deze link: http://www.seksuologen-vlaanderen.be/?page_id=49. Enkel vaste leden hebben stemrecht op de Algemene Ledenvergadering; zij engageren zich om jaarlijks naar de ALV te komen.

Van zodra wij je lidgeld ontvangen, is je lidmaatschap rond. Dit betekent dat je vanaf dat moment de digitale VVS-nieuwsbrieven ontvangt, alsook viermaal per jaar het Tijdschrift voor Seksuologie en een online toegang tot het hele archief. Van zodra je traject  tot erkenning ‘klinisch seksuoloog VVS i.o.’ gestart is, en je diploma is opgeladen, zal je profielpagina ook op de doorverwijsgids verschijnen.