Naar de inhoud
Vlaamse Vereniging voor Seksuologie vzw logo Vlaamse Vereniging voor Seksuologie vzw

Schrijf je nu in voor de Terugkomdag VVS!

20/01/2019

Op zaterdag 16 februari 2019 organiseert de VVS zijn jaarlijkse studiedag voor alle leden (ook studenten zijn van harte welkom!), gevolgd door de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Inschrijven kan door een mail naar de penningmeester.

De Terugkomdag van de Vlaamse Vereniging voor Seksuologie gaat door op zaterdag 16 februari 2019 te Hasselt. Op deze terugkomdag laten we Inse Van Melkebeke (psycholoog en klinisch seksuoloog VVS) aan het woord rond seksualiteitsbeleving na seksueel trauma. Deze spreekster vertelt vanuit jarenlange ervaring met het thema, maar ook vanuit haar tewerkstelling in het Zorgcentrum na Seksueel Geweld te Gent. Onze voorzitter Alexander Witpas zal het daarna hebben over seksueel geweld bij mannelijke slachtoffers. Beide sprekers zullen uiteraard handvaten voor de klinisch seksuologische praktijk bieden.

Dat klinkt dus weer als een zaterdag om naar uit te kijken!

Programma:

09u30-10u00: onthaal
10u00-11u00: Seksualiteit na seksueel trauma (Inse Van Melkebeke)
11u00-11u20: pauze
11u20-12u20: Seksueel geweld: mannelijke slachtoffers van vrouwelijke daders (Alexander Witpas) 

12u20-14u00: Algemene Ledenvergadering met broodjeslunch
Bijwonen van de ALV is voorbehouden aan VVS-leden. Enkel vaste leden hebben stemrecht. Hier kan u alvast een volmacht printen om mee te geven aan een collega. De agenda voor de ALV volgt binnenkort.

Locatie:

De Terugkomdag gaat door in de PXL Hogeschool, Departement Healthcare, gehuisvest in het Oude Moederhuis van Hasselt.

Adres:
Guffenslaan 39
3500 Hasselt

Met de wagen: Volg de E313, afrit Hasselt Zuid. Je rijdt zo rechtstreeks het centrum binnen. De campus is gelegen langs de binnenring. Er is voldoende parkeergelegenheid op de campus. Eens geparkeerd neem je de hoofdingang van het Oude Moederhuis.

Met de trein: Vanaf het station Hasselt wandel je door het centrum van Hasselt in 15 minuten naar de campus.

 

Inschrijven:

Inschrijven kan via mail naar penningmeester@seksuologen-vlaanderen.be. Uw inschrijving is pas definitief na betaling op het rekeningnummer BE57 9795 8602 8535: 45 euro voor niet-leden, 30 euro voor VVS-leden, 15 euro voor studenten (seksuologie). De inschrijvingen worden afgesloten op 10 februari.