Naar de inhoud
Vlaamse Vereniging voor Seksuologie vzw logo Vlaamse Vereniging voor Seksuologie vzw

Dag van de Seksuologie 2022

21/01/2022

Eros nodigt de Vlaamse Vereniging voor Seksuologie uit voor een inspirerende dag rond seksualiteit in al zijn kleuren en vormen!

Op zaterdag 26 februari 2022 hopen we elkaar live te ontmoeten op de “Dag van de Seksuologie”.

Deze editie focussen we op de diversiteit en verschillende benaderingen binnen de seksuologie.

Programma

Onze eerste sessie draait rond LGBTQIA+ waarna we inzoomen op hoe omgaan met culturele verschillen in het kader van relationele en seksuele vorming. In de namiddag belichten we drie verschillende therapievormen vanuit seksuologisch standpunt, namelijk Emotionally Focused Therapy, oplossingsgerichte en lichaamsgerichte therapie. We staan telkens stil bij wat de benadering inhoudt en op welke manier de seksuoloog ermee aan de slag gaat in de praktijk.

Timing

We starten om 09u00 met koffie en eindigen om 17u00 met een feestelijke receptie, met daartussen natuurlijk een druk gevuld programma!

Ook voorzien we een lekkere lunch tijdens de middag – met tevens de mogelijkheid om aan te sluiten bij de ledenvergadering van de VVS.

Locatie

Alles gaat door op Campus Gasthuisberg in Leuven (Onderwijs&Navorsing 2, auditorium BMW 1). Je kan er gemakkelijk geraken met openbaar vervoer, auto of fiets.

Inschrijven

Je kan je inschrijvingen naar volgende link te surfen.

Opgelet, uw inschrijving is pas geldig na betaling. Nadat u dit formulier hebt ingevuld, dient u uw inschrijving te bevestigen door de betaling uit te voeren op BE60 7360 6783 2770 met vermelding van naam. Betaalbewijs en aanwezigheidsattest krijgt u op de dag zelf.

Prijs

VVS-leden: 60 euro

Studenten (alle richtingen): 30 euro

Anderen: 75 euro

Covid19-Alternatief

We duimen dat het fysiek kan doorgaan maar de ervaring leert ons (helaas) dat we rekening moeten houden met een digitaal alternatief.

We trachten daarom eenzelfde programma aan te bieden via een online en interactief platform. Meer informatie hierover volgt zodra we deze beslissing moeten nemen.

Houd dus zeker en vast de datum vrij!

Vragen

Mail ons: dagvandeseksuologie@hotmail.com

We kijken er alvast naar uit en hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen.