Naar de inhoud
Vlaamse Vereniging voor Seksuologie vzw logo Vlaamse Vereniging voor Seksuologie vzw

12/12/2015: Eerste schrijfdag VVS

04/06/2015

Heb jij een maatschappelijk ei dat niet vanzelf uitkomt? Dan bieden wij je een broedplaats! Als VVS willen we vaker deelnemen aan het maatschappelijk debat, met onderbouwde en constructieve standpunten. Zo’n standpunt schrijven gaat vaak niet vanzelf. Zelfs als je veel over een onderwerp weet, moet je de tijd vinden om alles bondig en begrijpelijk op papier te zetten. Schrijven kan een eenzame bezigheid zijn, en je hebt niet altijd iemand bij de hand met wie je kan overleggen als je vast zit. Om aan die drempels te verhelpen organiseren we eind 2015 voor de eerste keer een schrijfdag.

Wij zorgen voor:
• een lokaal, catering, wifi
• een dagstructuur waarin je in alle rust kan schrijven aan je standpunt.
• voor mensen die feedback willen voorzien we klankbordgroepjes
• eventueel vragen we ook een externe spreker voor een korte workshop

Jij zorgt voor:
• je laptop
• één of meerdere maatschappelijk relevante onderwerpen waarover je op de hoogte bent en waarover je een VVS standpunt wilt schrijven

Doel is om op het einde van de dag de hoofdlijnen van je standpunt op papier te hebben, zodat je de tekst thuis kunt afwerken. Op de terugkomdag van februari 2016 kan je je tekst presenteren aan andere VVS leden en feedback krijgen. Als het gedragen wordt, bekijken we als bestuur samen met jou hoe we het verder communiceren.

Praktisch:
De dag gaat door op zaterdag 12 december 2015, van 10u tot 16u, in Leuven (locatie nog te bepalen). Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Alexander Witpas. Bevestig je deelname ten laatste op 1 september 2015, en geef meteen ook je mogelijke onderwerpen door.