Naar de inhoud
Vlaamse Vereniging voor Seksuologie vzw logo Vlaamse Vereniging voor Seksuologie vzw

Warme seks en hete chocolade

14/02/2008

Wist je dat je seks en chocolade nooit mag mixen?

Blijkbaar prikkelen ze dezelfde hersengebieden. Daarom krijg je een ontspannen en voldaan gevoel. Dus: lekkere chocolade en lekkere seks bevredigen. Maar wat is lekkere chocolade? Zoete melkchocolade of bittere fondant? Wat is lekkere seks? Smaken verschillen!

Wat is lekkere seks voor jou? Seks met een opblaaspop? Barbiebenen zonder cellulitis?Slanke strakgetrokken tailles? Siliconenborsten die de zwaartekracht blijvend trotseren? Babyzachte vagina’s en all-night-long erecties? Maar is dit het real life? Je wordt gebombardeerd door gewillige stoeipoezen en Viagra-erecties die  eindeloos veelzendtijd krijgen. TV-programma’s staan bol van platvloerse seks zonder emoties. Er is een eindeloos aanbod van seksistische videoclips en internetfilmpjes met obscure voorkeuren.

Maar hoeveel relaties spiegelen zich hieraan? ‘Sex sells’: lang leve de klant en klare seksualiteit! Alles is te koop, verkrijgbaar en blijkbaar inwisselbaar. Alle ‘essentiële’ onderdelen zijn apart te corrigeren: de penisvergrotingen, schaamlipverkleiningen en borstvergrotingen staan grijpklaar in het uitstalraam. Je koopt hiermee de garantie dat je aan de vurigste wens van je partner voldoet. Maar voelt deze eenzijdige beeldvorming van seks niet als bedrog? Verwerp de hapklare fastfood en voel je goed bij je eigen keuken. Kruid met je eigen visie en mix je persoonlijke liefdescocktail. Maak hem lekker en denk eraan… smaken verschillen!

De Vlaamse Vereniging voor Seksuologie wenst je, op Valentijnsnacht, warme seks en hete chocolade !

 Bestel hier het boek!