Naar de inhoud
Vlaamse Vereniging voor Seksuologie vzw logo Vlaamse Vereniging voor Seksuologie vzw

Voordelen lidmaatschap

1. Vermelding op doorverwijsgids:

Je komt als gewoon lid terecht op de gids in één of meerdere van de categorieën: klinisch seksuologische hulpverlening, educatie en vorming, wetenschappelijk onderzoek, supervisor en beleidswerk. Klinisch werkzame leden worden enkel op de doorverwijsgids vermeld van zodra zij het traject tot ‘klinisch seksuoloog VVS (i.o.)’ zijn gestart. Meer info over dit traject vind je hier (contactpersoon: Matthias Borremans).

2. Tijdschrift voor Seksuologie:

Alle VVS-leden ontvangen jaarlijks vier nummers van het Tijdschrift voor Seksuologie. Standaard is dit een online versie, indien gewenst krijg je het op papier.

3. Nieuwsbrieven:

De VVS stuurt enkele keren per jaar een nieuwsbrief naar alle leden over het reilen en zeilen binnen de vereniging en om je op de hoogte te houden in de wereld van de seksuologie. Denk maar aan studiedagen, nieuwe onderzoeken en de stand van zaken rond de erkenning.

4. Reductietarief  studiedagen:

VVS-leden kunnen inschrijven aan een reductietarief en dit voor de jaarlijkse Dag van de Seksuologie, studiedagen en het tweejaarlijks gemeenschappelijk congres met de NVVS.